Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Göd linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Göd képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: god.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
Akwalabor

Akwalabor

Az Akwalabor Design Studio 2007-ben alakult 2 fő jelenlétével; Boga áron programozó, és Oláh Károly webdesigner személyében. Célunk, hogy azoknak a cégeknek, magánszemélyeknek segítsünk, akik szeretnék magukat az interneten is hirdetni, de nem tudják, vagy nincs idejük megcsinálni a saját honlapjukat, cégük arculatát. Megtervezzük, elkészítjük cége arculatát, hirdetését és rendszeresen karbantartjuk az Ön weboldalát, és a frissítéseket feltelepítjük, hogy az Ön célközönsége naprakész legyen a friss információkból. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket e-mailben, vagy telefonon, és mi segítünk Önnek, hogy cége tudjon profitálni tovább.

AtiSoft

AtiSoft

Marketing szempontjából lényeges kérdés a weblap címének megválasztása, mivel a felhasználók legtöbbször ennek megadásával érhetik el információs lapját. Érdemes a cég nevét is tartalmazó nevet választani.

Bakó Kert

Bakó Kert

Cégünk másfél évtizedes gyakorlattal rendelkező kertészházaspár vállalakozása. Melyben Bakó Zsolt a kertek tervezésével és építésével, Bakó Bernadett pedig meglévő kertek ápolásával, szépítésével foglalkozik. Munkánkat kertészmérnök és szakképzett kertészek segítik. A megrendelőinkkel való együttműködés során törekszünk a kiváló minőségű munkavégzésre, melyhez hozzátartozik a beépített anyagokra való garanciavállalás is. Épített és gondozott kertjeink mérete a 40m2-től több ezer m2-ig terjed. Magánkerteket és ipari területeket építünk és fenntartunk.

Bauer Zsolt állatorvos

Bauer Zsolt állatorvos

Védőoltások veszettség és egyéb betegségek ellen, Külső és belső élősködők elleni kezelések, Állatorvosi szaktanácsadás, Ambuláns ellátás, Belgyógyászati, szülészeti, sebészeti vizsgálatok és kezelések műtétek, Ultrahangos fogkőeltávolítás, Kisállatok, részére vitaminok, gyógyszerek és takarmány kiegészítők, Állatútlevél, mikrochipes megjelölés, Laboratóriumi vizsgálatok. Hívásra házhoz megy!

Belga Sörház

Belga Sörház

Az együttes 1972-ben alakult, Scarabeus néven 1973 óta osztja a zenét. Ha 1.000 Ft felett rendel tőlünk, akkor ingyenes a házhozszállítás, Göd, Dunakeszi, Sződliget területén. 2.500 Ft felett 1l-es ajándék üdítő.

Bíró Mérnöki Iroda

Bíró Mérnöki Iroda

A Mérnöki Irodát Biró Antal Okl. építőmérnök 2004 májusában alapította, ekkor már több éves tervezői rutin, és tapasztalat volt a háta mögött. Kezdetben Máv Hídépítő Kft-ben, későbbiekben az Iparterv Rt statikus irodájában volt statikus tervező, melyek után mindkét jelentős múlttal rendelkező cég szakmai tapasztalatait ötvözve alapította meg Biró Statika mérnöki irodát. Mérnöki Iroda egyaránt foglalkozik lakóházak, ipari- és mezőgazdasági épületek statikai tervezésével, áttervezésével, rekonstrukciókkal, valamint épületek kivitelezésének felelős műszaki vezetésével. A Mérnöki Iroda szoros kapcsolatban van építész, épületgépész valamint belső építész, szerkesztő kollégákkal, ezért bármilyen építési munka komplex vagy résztervezése ügyében közvetlenül lehet hozzá fordulni. Mérnöki Iroda vállalja ipar- mezőgazdasági épületek és lakó- vagy családi házak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését, legyen az acél, vasbeton, vagy fa szerkezetből.

Boriház

Boriház

Cégünk 2006-ban alakult, főtevékenységünk ács és köműves munkák,fiatal tanult megbizható 4-6 fős brigádokkal dolgozunk. Telephelyünk Gödön (Pest megyében, Budapest mellett) található. Szolgáltatásunk: - új tetők építése és fedése bármilyen fedőanyaggal - régi tetők korszerű felújítása - bádogos munkák - tetőtér beépítés, gipszkartonozás - fafödém készítés - előtető,szaletli,pergolák,garázs (nyitott,zárt) - betonozási munkák - lambériázás, kül- és beltérben - tetőablak és egyéb nyílászárok beépítése cseréje - fa kerítések - kőműves munkák - ház felújítás

BrendKert

BrendKert

1994 óta foglalkozunk kertépítéssel, kertfenntartással. Tevékenységeink közé tartozik: kézi és gépi tereprendezés, sziklakert-, támfalépítés, kerti tó létesítés, különféle burkolatok készítése, növények telepítése, füvesítés, gyepszőnyegtelepítés. Referenciáink közé tartozik: Hungarotabak Rt, Budmil Rt, Neckermann utazási iroda, Velux Kft, Kamaraerdei Ifjúsági Park, Total Hungaria Kft, Heidelberg Magyarország Kft, Akácliget Lakópark - Csomád, Paskál lakópark - Zugló, és kisebb-nagyobb magánkertek. Megrendelőinkkel törekszünk a folyamatos kapcsolattartásra. Tevékenységünk sikerét nagymértékben meghatározza a felhasznált termékek minősége, ezért kiemelt figyelmet fordítunk, a zavartalan együttműködésre a világ élvonalát képviselő márkák hazai képviseleteivel. 1997 óta telepítünk automata öntözőrendszereket. Előzetesen többféle gyártmányt megismertünk, és az amerikai Toro típusú rendszer mellett döntöttünk, ezt telepítjük 1997 óta. Referenciáink közé tartozik: SparMagyarország Kft, Szegletkő 91 Kft, Kamaraerdei Ifjúsági Park, Neckermann utazási iroda, Hotel Rubin, Hotel Narád, Harmónia Lakópark, Plastochem Budapest Kft, Partner Építő Kft, és sok nagyértékű magánkert.

Burkolás

Burkolás

1993-ban elvégzett tanulmányaim óta, mint burkoló dolgozom. 1996-ban Ausztriában vállaltam munkát, ahol teljes körű külső és belső burkolást végeztem. Tapasztalatból tudom, hogy az igényes, szép és ízléses munkához türelmen, tapasztalaton kívül a szakma szeretete is elengedhetetlen feltétel. Bármilyen jellegű épületburkolásról is legyen szó, biztos lehet benne, hogy többéves gyakorlattal és rengeteg elkészített munkával a hátam mögött, megbízható és magas színvonalú kivitelezést kap.

Hirdetés
Burkolás Gödön

Burkolás Gödön

A burkolás 2011 weboldal burkoló illetve hidegburkoló munkákat kínál Budapesten. Szolgáltatásaink: Kül és beltéri burkolások elkészítése, misőségi szakértelemmel. Profilunk: Csempézés padlóburkolás, mint pl. fürdőszoba csempézés, konyha csempézés, nappali garázs burkolás. Továbbá elvégezzük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. (vakolás, betonozás, falazás) Kád és zuhanytálca beépítését is vállaljuk, illetve épített mosdót is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre befejezett burkoló munkával, amire garanciát vállalunk. Hogy miért válasszon bennünket? Pontos munkakezdés, megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, határidők betartása, zökkenőmentesség, kedvező ár - érték arány, garancia, mert mi nem csak csináljuk, de szeretjük is a munkánkat. Burkoló munka Budapesten ingyenes munkafelmérés, és ingyenes burkolás árajánlat készítés. Honlapunkon megtalálhatóak a burkoló árak, és burkoló tanácsadás. Mottónk: Burkolás 2011 a minőség!

Burkolás-Mester

Burkolás-Mester

Burkolás, kőműves munkák - Burkolás az otthon dísze! Lamár János vagyok, a fő profilom a burkolás és a kőműves munkák. Az elmúlt években sok kisebb-nagyobb igényesen kivitelezett munkát végeztem el. Köszönhetően a közel 30 éves szakmai tapasztalatomnak. Mindezek tükrében állok rendelkezésére a tisztelt megrendelőnek. A megrendelő egyedi igényét nem problémaként, hanem kihívásként kezelem, amihez szakmai tudásom maximumát adom mind két fél megelégedésére. Vállalok minden nemű külső és belső hidegburkolást és kissebb kőműves munkát, átalakítást.

Burkoló, profi burkolás

Burkoló, profi burkolás

Unfer Zoltán vagyok, 17 éve foglalkozom hidegburkolással, egyéb felújítási munkákkal. Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljes körű garanciát vállalok burkoló munkáimra. Számomra fontos a szakszerű, igényes munkavégzés és a határidők betartása, illetve a megbízhatóság. Vállalok Budapest és környékén konyha fürdőszoba csempézés, nappali terasz padlóburkolás, előszoba garázs hidegburkolás, lépcső burkolás és a hozzá tartozó kőműves illetve kisebb festési és vízvezeték szerelési munkálatok. Terméskő rakása, laminált parketta burkolás és szegőzés. Ingyenes kiszállás, és árajánlat készítés. Burkolás árak és elérhetőség a honlapomon megtalálható. Profi burkolás kedvező áron.

Bútorkészítés

Bútorkészítés

Bútorkínálatunk lehetővé teszi az Ön számára, hogy utazás nélkül is élvezhesse távoli világok hangulatát. Fedezze hát fel és teremtsen otthonában egyedi hangulatú enteriőröket! Kellemes böngészést kívánunk!

Ceremóniamester, Vőfély, Műsorvezető

Ceremóniamester, Vőfély, Műsorvezető

Esküvők alkalmával vőfélyként, ceremóniamesterként, céges rendezvényeknél műsorvezetőként figyelhető meg, immáron 1996 óta. Előfordulása elsősorban Magyarországon, Budapest, Göd, Vác, de Szlovákia magyar nyelvű területén is fellelhető. Ezek alapján ceremóniamester, vőfély, műsorvezető, vagyis 3 az 1-ben vagyok.

Császi patika

Császi patika

Megbízható kis patika Felsőgödön, hozzáértő segítőkész gyógyszerészekkel. Váltott műszakban ez az egyik ügyeletes patika Gödön. A megszokott termékeken kívül kaphatóak homeopátiás szerek és azok kiegészítői, Avent termékek, Rescue termékek, Schüssler-sók. A Schüssler-sók felhasználási területeiről részletes leírás található a honlapon.

Csaszkókályha

Csaszkókályha

Az egyre növekvő energia árak miatt a gázfűtés mellett- helyett, sokan keresnek más megoldásokat a fűtésre- így a cserépkályhák, kandallók, és a kemencék újra előtérbe kerülnek, hisz egy szakszerűen rakott cserépkályha nem csak jó fűtőalkalmatosság, de szép eleme az otthonunknak is. Azok, akiknek cserépkályhafűtés melegíti otthonukat már tudják, hogy a cserépkályhából,kandallóból áradó meleg, sokkal kellemesebb mint a radiátor. Ennek oka tapasztalataink alapján az a meghittség, melyet a mi általunk megépített kályha, varázsol a házba

Csempe

Csempe

2003. november 03-án alakult meg a Kft., burkolólap kis- és nagykereskedelem folytatás céljával. A tényleges kereskedelmet 2004 június 1.-é kezdtük el, eddig tartott az építkezés valamint a szalon berendezése. 2008 januárjáig főként a kis kereskedelem volt a fő irányvonal. Azonban, 2008 januárjától a cégünk megkapta a lengyel Tubadzin gyár Arte márkanevű termékeinek a kizárólagos magyarországi forgalmazását, és így a Matyó és Takács Kft. elkezdett komolyabban a nagykereskedelem felé fordulni. A korábbi ismeretségeink révén, így közel 300 kisebb-nagyobb burkolóanyag kereskedőt szolgálunk ki Magyarországon.

Tuti menü