Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Göd - Vendéglátás képes leírás - Göd.tlap.hu
részletek »

Göd - Vendéglátás - Göd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: god.tlap.hu » Göd - Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Belga Sörház

Belga Sörház

Az együttes 1972-ben alakult, Scarabeus néven 1973 óta osztja a zenét. Ha 1.000 Ft felett rendel tőlünk, akkor ingyenes a házhozszállítás, Göd, Dunakeszi, Sződliget területén. 2.500 Ft felett 1l-es ajándék üdítő.

Ceremóniamester, Vőfély, Műsorvezető

Ceremóniamester, Vőfély, Műsorvezető

Esküvők alkalmával vőfélyként, ceremóniamesterként, céges rendezvényeknél műsorvezetőként figyelhető meg, immáron 1996 óta. Előfordulása elsősorban Magyarországon, Budapest, Göd, Vác, de Szlovákia magyar nyelvű területén is fellelhető. Ezek alapján ceremóniamester, vőfély, műsorvezető, vagyis 3 az 1-ben vagyok.

Don Papa pizzéria

Don Papa pizzéria

Az egyik legfinomabb pizza a régióban. Gyors megbízható kiszállítás, meleg étkezési jegyeket is elfogadnak házhoz szállítás esetén is! Díjtalan házhoz szállítás minden nap 11-22 óráig 800Ft rendelés felett Dunakeszi, Göd, Sződliget területén!

Duna Csárda

Duna Csárda

A Duna Csárda köszönhetően a korábbi években elért Dreher termékek forgalmával - melyet kedves Vendégeinknek köszönhetünk -, bekerült az All-In Dreher Sörözők Kupájának indulói közé. Biztosan sok vendégünk emlékszik még a Dreher Olimpiára, melyben a Duna Csárda kupagyőztesként hódította el a trófeát. Most egy hasonló, póker versennyel színesített 'játékra' hívjuk meg Önt. 30 Dreher söröző, vendéglátóhely kerül be a sorozat végén az országos döntőbe, ahol egy Online pókerversennyel egybekötött Dreher buli vár a résztvevőkre. Az országos döntőbe bejutott játékosok értékes ajándékokat nyerhetnek.

Gyrosbár

Gyrosbár

Üzletünket Göd területén (Felsőgödön) a 2-es főút mellett nyitottuk 2005-ben. Kezdő profilunk az első időben csak a gyrosra irányult, de az idő folyamán, 2009-ben bővítettük szolgáltatásunkat a pizzériával és szezonálisan fagyizóval.

Ilka Csárda

Ilka Csárda

Éttermünk 1998. Június 27-én nyitott meg, és azóta is töretlenül várja egész évben vendégeit. Az étterem három teremmel rendelkezik. Belső termünk box-os kialakítású mely 70 főnek biztosít kényelmes férőhelyet. A barátságos meleg hangulatot az egyedileg tervezett tölgyfa bútorok és Korondi porcelánok fokozzák. A falakat Portik Sándor (erdélyi művész) Linomeccetei díszítik. Éttermünk rendelkezik egy kisebb külön-teremmel, mely kiválóan alkalmas 30 fős családi rendezvények és üzleti tárgyalások lebonyolítására, továbbá egy másik 40 fős teremmel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az étterem mögött fekvő hatalmas rétre, aminek fasorai túloldalán már a Duna folyik, és természetesen az Ilka patakra, amiről nevünket kaptuk.

Margaréta Fagyizó

Margaréta Fagyizó

Kedves régi és új vendégeink! Klímatizált üzlettel, kerthelységgel, parkolóval és persze változatos fagylaltkínálattal várunk mindenkit! Kínálatunk: -hideg üditők -kávé, cappucino -fagylaltok -fagylaltkelyhek Gyertek fagyizni!

Station Pub

Station Pub

Ételeink jelentős részét olyan formában és módon készítjük, ahogyan az Texasban szokás. Különleges ételeinket máshol nem fogyaszthatják! Az étlapunkon szereplő ételeket és pizzáinkat 10 km-es körzetben 1.800,- Ft rendelés felett ingyenesen kiszállítjuk! Vendégeink előzetes megrendelésére, partykra, rendezvényekre hideg- és melegtálakat, szendvicseket is készítünk. Előzetes megrendelés alapján rendelkezésre álló alapanyagainkból bármilyen ételt elkészítünk! Rendezvények megtartásában, lebonyolításába.n Szükség esetén külön termek biztosításával állunk az Önök rendelkezésére!

Tuti menü