Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Göd - Vállalkozás - IT képes leírás - Göd.tlap.hu
részletek »

Göd - Vállalkozás - IT - Göd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: god.tlap.hu » Göd - Vállalkozás - IT
Keresés
Találatok száma - 8 db
Akwalabor

Akwalabor

Az Akwalabor Design Studio 2007-ben alakult 2 fő jelenlétével; Boga áron programozó, és Oláh Károly webdesigner személyében. Célunk, hogy azoknak a cégeknek, magánszemélyeknek segítsünk, akik szeretnék magukat az interneten is hirdetni, de nem tudják, vagy nincs idejük megcsinálni a saját honlapjukat, cégük arculatát. Megtervezzük, elkészítjük cége arculatát, hirdetését és rendszeresen karbantartjuk az Ön weboldalát, és a frissítéseket feltelepítjük, hogy az Ön célközönsége naprakész legyen a friss információkból. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket e-mailben, vagy telefonon, és mi segítünk Önnek, hogy cége tudjon profitálni tovább.

AtiSoft

AtiSoft

Marketing szempontjából lényeges kérdés a weblap címének megválasztása, mivel a felhasználók legtöbbször ennek megadásával érhetik el információs lapját. Érdemes a cég nevét is tartalmazó nevet választani.

Disklok kormányzár

Disklok kormányzár

Disklok kormányzárakat 1993-ban kezdték gyártani. Folyamatos fejlesztések során alakult ki jelenlegi formája. Kormányzárak háromféle méretben kapható, így az szinte az összes autómárka valamennyi típusára felhelyezhetők. Honlapunkon részletesen megismerheti a Disklok kormányzárakat. Weboldalunkon a kormányzárak megrendelhetőek, amelyet postai úton utánvéttel kiszállítunk Megrendelőink részére. Amennyiben letölti használati útmutatónkat, akkor részletesebb betekintést nyerhet Disklok kormányzárak használatába. A kormány teljes befedésével a légzsákot is védi a külső fizikai hatásoktól.

Evp

Evp

Számítástechnikai rendszerszervező vagyok.Több mint 25 éve foglalkozom számítás és irányítástechnikával, üzemeltetési és rendszergazdai tevékenységgel. Hitvallásom: szaktudás, megbízhatóság, a felmerült igények korrekt megoldása. Rohanó világunkban az informatika már a mindennapi élet szerves része, ma már a cégek, intézmények, vállalatok hatékony munkavégzésének sokoldalú és elengedhetetlen eszköze.

General Computer

General Computer

Számítástechnikai alkatrészek kiskereskedelme és javítása. Szolgáltatásaink: - Számítógép javítás - Notebook javítás - Laptop szervíz - Monitor javítás Helyszíni javítás: Göd, Dunakeszi, Sződ, Sződliget, Vác, Fót térségében. Helyszini javítás otthonában 24 - 48 órán belül. Ha behozza szervízünkbe még aznap megjavítjuk számítógépét. Vállaljuk otthoni, -irodai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok építését.

Honffy szerviz

Honffy szerviz

Helyszíni számítógép javítás. A Honffy Műszaki Bt. Göd és vonzáskörzetében helyszínen is javítja - előre egyeztetett időpontban - az Ön számítógépét. Az első óra kiszállással együtt 2500Ft+Áfa. További minden megkezdett óra 2500Ft+Áfa.

Könyvelés, bérszámfejtés online

Könyvelés, bérszámfejtés online

Hatékony könyvelő szolgáltatás azoknak, akik haladnak a korral és könyvelésüket korrekt könyvelési díjak mellett online kívánják intézni. Ez nemcsak egy könyvelőiroda, hanem egy költséghatékonyan működő online könyvelési szolgáltatás. Könyveltessen online egyszerűen. A számlák könyvelése úgy, ahogy eddig még senki: bizonylatait, számláit töltse fel ügyfélkapun keresztül saját gépéről.

KronArt Design

KronArt Design

Kiemelt szolgáltatások: honlapkészítés (weblapkészítés), kereső optimalizálás, adatbázis programozás, reklámgrafika, egységes arculattervezés, autómatrica, cégtábla és transzparens dekoráció, kiadványszerkesztés, nyomdai előkészítés, kereső rendszerekbe és linkgyűjteményekbe regisztrálás. A kereső optimalizálás és az optimalizálás eredményeinek ellemzése utáni fejlesztések lehetővé teszik leendő ügyfeleinek a gyors és könnyű hozzáférést weboldaljához. Bizza meg cégünket honlapja fejlesztésével!

Tuti menü