Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Göd - Vállalkozás - Ingatlan képes leírás - Göd.tlap.hu
részletek »

Göd - Vállalkozás - Ingatlan - Göd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: god.tlap.hu » Göd - Vállalkozás - Ingatlan
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fixpont Ingatlanközvetítő

Fixpont Ingatlanközvetítő

Irodánk ingatlanok széles skáláját kínálja elsősorban a Dunakanyar térségében - Göd, Dunakeszi, Sződliget és Vác - valamint az ország egész területén. Kínálatunkban - nem csak lakások és telkek, hanem egyedi igényeknek megfelelően vállalkozási, kereskedelmi és ipari tevékenység folytatására alkalmas ingatlanok is megtalálhatók. Korrekt ügyintézéssel, vevő részére ingyenes címkiadással, valamint igény esetén ügyvédi háttérrel állunk minden kedves ügyfelünk rendelkezésére, akár hétvégi nyitva tartással és ügyintézéssel is. Reméljük Önt is hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük.

GÁZ-ÁRAM Energia Tanácsadó Kft.

GÁZ-ÁRAM Energia Tanácsadó Kft.

Energia beszerzés Villamos energia és fölgáz beszerzési tenderek szervezése és lebonyolítása Pályázati kampányok - ügyfeleink energiaigényének koncentrált piacra vitele. Piaci szempontból nagyméretű energia-csomagokat állítunk össze, így az önmagukban kisfogyasztónak számító ügyfeleink is jelentős előnnyel indulnak. Időzítés - a pályáztatási folyamatot éven belül a legkedvezőbb árszintű időszakokra ütemezzük. Koncentrált kereskedői ajánlatok - a kampány-jelleg és nagy mennyiségek miatt jelentős kereskedői érdeklődést tudunk mozgósítani. Jelenleg kb. 20 villamos energia és 20 gázkereskedői partnerrel dolgozunk együtt, így ügyfelünk teljes körű piaci körképet is kap. Csoportos pályáztatásokkal kiemelt fogyasztóknak nyújtott ár-csomagokat tudunk elérni. Szakértői tanácsadás Változó rendeleti környezethez való alkalmazkodás egyeztetése, költség-modellezések készítése Megtérülési számítások készítése egyedi energetika beruházásokhoz. Árváltozások költség modellezése adott energiafogyasztó adatai alapján Lekötött teljesítményekkel való gazdálkodás modellezése, menedzselése Komplex közbeszerzési folyamat lebonyolítása.

Gödi Ingatlanok

Gödi Ingatlanok

Több éves tapasztalattal rendelkező irodánk gödi ingatlanok - családi házak, építési telkek eladásával és bérbeadásával foglalkozik, de kínálatunkban Göd környéki ingatlanok is megtalálhatóak. Vállaljuk az ingatlanokkal kapcsolatos hivatalos értékbecslést, szerződések bonyolítását teljes körű ügyvédi ügyintézéssel, Földhivatali ügyintézést, valamint földmérést. Tekintse meg irodánk szolgáltatását és ajánlatát. A kínálat tájékoztató jellegű, a teljes kínálat az irodánkban megtekinthető.

Mesi-Lak Ingatlanforgalmazó

Mesi-Lak Ingatlanforgalmazó

Cégünk 2002. év eleje óta működik Budapest, Pest megye északi részén, és Nógrád megye egyes területein. Fő tevékenységünk az ingatlanközvetítés, azonban foglalkozunk bérbeadással, értékbecsléssel, (ez utóbbit a Dunakanyar Takarékszövetkezet jelzálog-és szabadfelhasználású hiteleknél elfogadja) tanácsadással, hirdetéssel, költ öztetéssel, felújítással, átalakítással, lakás berendezéssel, és kölcsönök ügyintézésével. Földhivatali- és ügyvédi közreműködésben is segítséget nyújtunk kedves Ügyfeleiknek. Mi nem az íróasztal mellet várjuk Önt, hanem a kiválasztott ingatlanok bemutatásával segítünk a döntésben. Tájékoztatjuk az adott terület infrastruktura, -közlekedés, -környezeti adottságáról is.

Parner Ingatlan

Parner Ingatlan

Irodánk a település központi, rendkívül forgalmas helyén található, ami biztosítja a nagy ügyfélforgalmat. Irodánkban jól felkészült, nagy helyismerettel rendelkező, szakképzett munkatársak foglalkoznak ügyfeleinkkel. Az érintett települések hivatalos szerveivel (önkormányzatok, földhivatal, közjegyző... stb), munkánk során kiváló személyes kapcsolatokat alakítottunk ki, melynek köszönhetően - partnereink nagy megelégedésére - rugalmas és gyors ügyintézést tudunk biztosítani. Irodáink közvetlen ügyvédi közreműködéssel végzik mindennapos feladataikat.

Solution - Ingatlanközvetítés

Solution - Ingatlanközvetítés

Társaságunk 2001-ben kezdte meg működését Vácott. Az alapító egyetlen magánszemély volt. Az alakuláskor meghatározott célunk elsődlegesen az volt, hogy a Dunakanyar térségében lévő piac legnagyobb és ügyfeleit a legmagasabb színvonalon kiszolgáló ingatlanközvetítő hálózatát alakítsa ki és üzemeltesse. A székhely megválasztásában kulcsfontosságú volt, hogy a régióba 1990 óta mintegy 4,6 milliárd USD értékű külföldi tőke települt be illetve, hogy a megyében több mint 86 ezer vállalkozás működik. A város vonzereje napjainkban is töretlen, hiszen egyre több vállalkozás alakul, amelynek következménye a munkaerő folyamatos beáramlása elsősorban a környező megyékből. Ebből a szempontból a város gazdaságilag Pest megye északi kapujának tekinthető. A fő tevékenységünk kezdetben a klasszikus ingatlanközvetítés volt, amelyet már a kezdetekkor igen szigorú belső szabályok közé szorítottunk, annak érdekében, hogy a szakmáról általánosan kialakult negatív megítélést esetünkben megváltoztassuk. 2001-ben tevékenységünket értékbecslések elkészítésével egészítettük ki, amelynek elsajátításához a hazai legelismertebb képzési formát választottuk. Egy év leforgása alatt a térségben hat irodával alakult ki folyamatos, azóta is zavartalan kapcsolat, amelyet szándékaink szerint tovább növelünk.

World House Ingatlaniroda

World House Ingatlaniroda

Cégünk 1994 óta működik Dunakeszin és környékén levő ingatlanok forgalmazásával, közvetítésével, bérbeadásával. Jelenleg két irodánkban várjuk kedves Ügyfeleinket. Célunk az ügyfelek teljes körű kiszolgálása . Családi házak lakások, építési telkek, szántóföldek, ipari, kereskedelmi, valamint üdülő ingatlanok közvetítése, bérbeadása. Cégünk vállalja ingatlanok értékbecslését regisztrált, képzett szakemberekkel. Szerződéseinket teljes körű ügyvédi közreműködéssel biztosítjuk Takarnet-es tulajdonlap hozzáférési lehetőséggel. Irodánk különböző bankokkal szerződéses kapcsolatban áll, így jelzálog alapú kölcsönök, biztosítását, ügyintézését az Ön igénye szerint alakítjuk. Tanácsadás bármely ingatlan problémája esetén. Ingatlankínálatunk megjelenik Interneten, saját hirdetési újságunkban, közterületen kihelyezett vitrinekben. Mi a klasszikus ingatlanforgalmazást választottuk, ezért nem csak az íróasztal mögött várjuk kedves ügyfeleinket, hanem a kiválasztott ingatlan(ok) helyszínen szakszerű bemutatással Leendő vevőinknek a címkiadás ingyenes. Nálunk nincs egyéb költség! A bemutatott ingatlanok ajánlatain csak egy részét képezik, ha megnyertük tetszését keresse fel irodánkat, hogy segíthessünk elképzeléseit megvalósítani.

Tuti menü