Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Göd - Vállalkozás - Építőipar képes leírás - Göd.tlap.hu
részletek »

Göd - Vállalkozás - Építőipar - Göd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: god.tlap.hu » Göd - Vállalkozás - Építőipar
Keresés
Találatok száma - 32 db
Bakó Kert

Bakó Kert

Cégünk másfél évtizedes gyakorlattal rendelkező kertészházaspár vállalakozása. Melyben Bakó Zsolt a kertek tervezésével és építésével, Bakó Bernadett pedig meglévő kertek ápolásával, szépítésével foglalkozik. Munkánkat kertészmérnök és szakképzett kertészek segítik. A megrendelőinkkel való együttműködés során törekszünk a kiváló minőségű munkavégzésre, melyhez hozzátartozik a beépített anyagokra való garanciavállalás is. Épített és gondozott kertjeink mérete a 40m2-től több ezer m2-ig terjed. Magánkerteket és ipari területeket építünk és fenntartunk.

Bíró Mérnöki Iroda

Bíró Mérnöki Iroda

A Mérnöki Irodát Biró Antal Okl. építőmérnök 2004 májusában alapította, ekkor már több éves tervezői rutin, és tapasztalat volt a háta mögött. Kezdetben Máv Hídépítő Kft-ben, későbbiekben az Iparterv Rt statikus irodájában volt statikus tervező, melyek után mindkét jelentős múlttal rendelkező cég szakmai tapasztalatait ötvözve alapította meg Biró Statika mérnöki irodát. Mérnöki Iroda egyaránt foglalkozik lakóházak, ipari- és mezőgazdasági épületek statikai tervezésével, áttervezésével, rekonstrukciókkal, valamint épületek kivitelezésének felelős műszaki vezetésével. A Mérnöki Iroda szoros kapcsolatban van építész, épületgépész valamint belső építész, szerkesztő kollégákkal, ezért bármilyen építési munka komplex vagy résztervezése ügyében közvetlenül lehet hozzá fordulni. Mérnöki Iroda vállalja ipar- mezőgazdasági épületek és lakó- vagy családi házak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését, legyen az acél, vasbeton, vagy fa szerkezetből.

Boriház

Boriház

Cégünk 2006-ban alakult, főtevékenységünk ács és köműves munkák,fiatal tanult megbizható 4-6 fős brigádokkal dolgozunk. Telephelyünk Gödön (Pest megyében, Budapest mellett) található. Szolgáltatásunk: - új tetők építése és fedése bármilyen fedőanyaggal - régi tetők korszerű felújítása - bádogos munkák - tetőtér beépítés, gipszkartonozás - fafödém készítés - előtető,szaletli,pergolák,garázs (nyitott,zárt) - betonozási munkák - lambériázás, kül- és beltérben - tetőablak és egyéb nyílászárok beépítése cseréje - fa kerítések - kőműves munkák - ház felújítás

BrendKert

BrendKert

1994 óta foglalkozunk kertépítéssel, kertfenntartással. Tevékenységeink közé tartozik: kézi és gépi tereprendezés, sziklakert-, támfalépítés, kerti tó létesítés, különféle burkolatok készítése, növények telepítése, füvesítés, gyepszőnyegtelepítés. Referenciáink közé tartozik: Hungarotabak Rt, Budmil Rt, Neckermann utazási iroda, Velux Kft, Kamaraerdei Ifjúsági Park, Total Hungaria Kft, Heidelberg Magyarország Kft, Akácliget Lakópark - Csomád, Paskál lakópark - Zugló, és kisebb-nagyobb magánkertek. Megrendelőinkkel törekszünk a folyamatos kapcsolattartásra. Tevékenységünk sikerét nagymértékben meghatározza a felhasznált termékek minősége, ezért kiemelt figyelmet fordítunk, a zavartalan együttműködésre a világ élvonalát képviselő márkák hazai képviseleteivel. 1997 óta telepítünk automata öntözőrendszereket. Előzetesen többféle gyártmányt megismertünk, és az amerikai Toro típusú rendszer mellett döntöttünk, ezt telepítjük 1997 óta. Referenciáink közé tartozik: SparMagyarország Kft, Szegletkő 91 Kft, Kamaraerdei Ifjúsági Park, Neckermann utazási iroda, Hotel Rubin, Hotel Narád, Harmónia Lakópark, Plastochem Budapest Kft, Partner Építő Kft, és sok nagyértékű magánkert.

Burkolás

Burkolás

1993-ban elvégzett tanulmányaim óta, mint burkoló dolgozom. 1996-ban Ausztriában vállaltam munkát, ahol teljes körű külső és belső burkolást végeztem. Tapasztalatból tudom, hogy az igényes, szép és ízléses munkához türelmen, tapasztalaton kívül a szakma szeretete is elengedhetetlen feltétel. Bármilyen jellegű épületburkolásról is legyen szó, biztos lehet benne, hogy többéves gyakorlattal és rengeteg elkészített munkával a hátam mögött, megbízható és magas színvonalú kivitelezést kap.

Burkolás Gödön

Burkolás Gödön

A burkolás 2011 weboldal burkoló illetve hidegburkoló munkákat kínál Budapesten. Szolgáltatásaink: Kül és beltéri burkolások elkészítése, misőségi szakértelemmel. Profilunk: Csempézés padlóburkolás, mint pl. fürdőszoba csempézés, konyha csempézés, nappali garázs burkolás. Továbbá elvégezzük a burkoláshoz szükséges kőműves munkákat is. (vakolás, betonozás, falazás) Kád és zuhanytálca beépítését is vállaljuk, illetve épített mosdót is készítünk. Célunk, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen a határidőre befejezett burkoló munkával, amire garanciát vállalunk. Hogy miért válasszon bennünket? Pontos munkakezdés, megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, határidők betartása, zökkenőmentesség, kedvező ár - érték arány, garancia, mert mi nem csak csináljuk, de szeretjük is a munkánkat. Burkoló munka Budapesten ingyenes munkafelmérés, és ingyenes burkolás árajánlat készítés. Honlapunkon megtalálhatóak a burkoló árak, és burkoló tanácsadás. Mottónk: Burkolás 2011 a minőség!

Burkolás-Mester

Burkolás-Mester

Burkolás, kőműves munkák - Burkolás az otthon dísze! Lamár János vagyok, a fő profilom a burkolás és a kőműves munkák. Az elmúlt években sok kisebb-nagyobb igényesen kivitelezett munkát végeztem el. Köszönhetően a közel 30 éves szakmai tapasztalatomnak. Mindezek tükrében állok rendelkezésére a tisztelt megrendelőnek. A megrendelő egyedi igényét nem problémaként, hanem kihívásként kezelem, amihez szakmai tudásom maximumát adom mind két fél megelégedésére. Vállalok minden nemű külső és belső hidegburkolást és kissebb kőműves munkát, átalakítást.

Burkoló, profi burkolás

Burkoló, profi burkolás

Unfer Zoltán vagyok, 17 éve foglalkozom hidegburkolással, egyéb felújítási munkákkal. Fő célom, hogy az általam kivitelezett munkával minden ügyfél maximálisan elégedett legyen, ezért a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben, és teljes körű garanciát vállalok burkoló munkáimra. Számomra fontos a szakszerű, igényes munkavégzés és a határidők betartása, illetve a megbízhatóság. Vállalok Budapest és környékén konyha fürdőszoba csempézés, nappali terasz padlóburkolás, előszoba garázs hidegburkolás, lépcső burkolás és a hozzá tartozó kőműves illetve kisebb festési és vízvezeték szerelési munkálatok. Terméskő rakása, laminált parketta burkolás és szegőzés. Ingyenes kiszállás, és árajánlat készítés. Burkolás árak és elérhetőség a honlapomon megtalálható. Profi burkolás kedvező áron.

Bútorkészítés

Bútorkészítés

Bútorkínálatunk lehetővé teszi az Ön számára, hogy utazás nélkül is élvezhesse távoli világok hangulatát. Fedezze hát fel és teremtsen otthonában egyedi hangulatú enteriőröket! Kellemes böngészést kívánunk!

Hirdetés
Csaszkókályha

Csaszkókályha

Az egyre növekvő energia árak miatt a gázfűtés mellett- helyett, sokan keresnek más megoldásokat a fűtésre- így a cserépkályhák, kandallók, és a kemencék újra előtérbe kerülnek, hisz egy szakszerűen rakott cserépkályha nem csak jó fűtőalkalmatosság, de szép eleme az otthonunknak is. Azok, akiknek cserépkályhafűtés melegíti otthonukat már tudják, hogy a cserépkályhából,kandallóból áradó meleg, sokkal kellemesebb mint a radiátor. Ennek oka tapasztalataink alapján az a meghittség, melyet a mi általunk megépített kályha, varázsol a házba

Csempe

Csempe

2003. november 03-án alakult meg a Kft., burkolólap kis- és nagykereskedelem folytatás céljával. A tényleges kereskedelmet 2004 június 1.-é kezdtük el, eddig tartott az építkezés valamint a szalon berendezése. 2008 januárjáig főként a kis kereskedelem volt a fő irányvonal. Azonban, 2008 januárjától a cégünk megkapta a lengyel Tubadzin gyár Arte márkanevű termékeinek a kizárólagos magyarországi forgalmazását, és így a Matyó és Takács Kft. elkezdett komolyabban a nagykereskedelem felé fordulni. A korábbi ismeretségeink révén, így közel 300 kisebb-nagyobb burkolóanyag kereskedőt szolgálunk ki Magyarországon.

Duguláselhárítás géppel

Duguláselhárítás géppel

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jó tanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdőkád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévő tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat előre egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkező szakember vagyok és a hívását követően a lehető legrövidebb időn belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen!

Duguláselhárítás Gödön

Duguláselhárítás Gödön

Duguláselhárítást vállalok géppel Gödön és környékén korrekt, fix árakon, hétvégén és ünnepnapokon is, kiszállási díj nélkül. Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos. Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, hasznos tanácsokkal. Duguláselhárítás Pest megye teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdőkád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását, csatornabekötést, csőszerelést, aknatakarítást. Akár azonnali duguláselhárítás Gödön, 1-2 órán belüli ingyenes kiszállással, 06 20 610 76 44. Gödön 1-2 órán belül megérkezünk. Duguláselhárítás Gödön: hétfőtől ? vasárnapig non-stop, duguláselhárítás lakáson belül és épületen kívül. Honlapunk további oldalain mindent megtudhat a dugulások kialakulásáról, megelőzéséről valamint tanácsokat kap az otthoni duguláselhárítás trükkjeiről.

Duguláselhárító Göd

Duguláselhárító Göd

Duguláselhárító gyors szolgálatunk 1-2 órán belüli korrekt, fix áras duguláselhárítást vállal Göd és környékén 0-24-ig. Ingyenes kiszállást biztosít duguláselhárító gyors szolgálatunk Gödön non-stop, éjjel-nappal hétvégi és ünnep napokon is. Bármilyen kül vagy beltéri dugulást (wc dugulás, mosdó dugulás, padlóösszefolyó dugulás, gerinc dugulás, mosogató dugulás, ereszcsatorna dugulás), elhárítunk, vállalunk.A duguláselhárítás árakat előre egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt semmilyen kellemetlen meglepetés már nem érheti! Több évtizedes duguláselhárítási tapasztalattal rendelkező szakember vagyok és a hívását követően a lehető legrövidebb időn belül a megadott címre érkezek, ahol tisztán, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást géppel, bontás nélkül.

Dunamenti Tűzvédelem

Dunamenti Tűzvédelem

A Dunamenti Tűzvédelem Zrt., mint a cégcsoport legnagyobb, ezáltal meghatározó tagja immár harmadik évtizede áll az építészeti tűzvédelem szolgálatában. Ez idő alatt Magyarország illetve Közép- Kelet-Európa egyik legjelentősebb, egyszersmind átfogó tűzvédelmi szolgáltatást nyújtó cégévé vált. Referenciáink között számos erőmű, vegyimű, acél- és vasmű, logisztikai központ, raktár, szálloda, színház, irodaház, sportcsarnok, bevásárló központ megtalálható.

Fabrikett tüzifa helyett

Fabrikett tüzifa helyett

A fa brikett korszerű, környezetbarát tüzelőanyag,. Fűtőértéke közel a duplája a hagyományos tűzifáénak. Felhasználása kényelmes, tiszta. Használható bármilyen fa, szén vagy vegyes tüzelésű kazánban, kandallóban, cserépkályhában. Minden olyan tüzelőberendezésben alkalmazható, ahol fa vagy szén elégethető. Magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek egyaránt ajánljuk Vegyes tüzelésű kazánokba a tűztér 1/3-1/2-es töltöttsége mellett érhetjük el a legjobb tüzelési hatásfokot. A kémény nagymértékben befolyásolja a tüzelőberendezés hatékony működését. előnyösebb a korszerűbb saválló acélból, saválló kerámiából, tűzálló betonból, tűzálló samott téglából vagy fagyálló pillértéglából készült kémény használata.

Fakivágás

Fakivágás

Vállalkozásunk lakott területi fakivágással foglalkozik. A nem dönthető, veszélyes helyen lévő fák kivágását, ledarabolását, gallyazását, speciális alpin technikával, illetve emelőkosaras autóval végezzük teljes felelősségvállalással.Bízza a fakivágást megfelelő szaktudással, professzionális gépekkel, szerszámokkal rendelkező szakemberre.

Tuti menü