Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Göd - Oktatás képes leírás - Göd.tlap.hu
részletek »

Göd - Oktatás - Göd.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: god.tlap.hu » Göd - Oktatás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Farkas Autósiskola - Göd

Farkas Autósiskola - Göd

Iskolánk 1995-ben történt megalakulása óta folytat járművezető képzést Gödön és Vácott. Újdonságként szolgál, hogy iskolánk a térségben egyedülállóan folytat 'T' kategóriás (mezőgazdasági vontató plusz két nehézpótkocsi) képzést.

Gödi Waldorf óvoda

Gödi Waldorf óvoda

A Gödi Waldorf óvoda 1992-ben született Dunakeszin, majd 1996-ban Gödre költözött. Azóta ott él, fejlődik és fogadja a gyermekeket. Az óvoda céljául tűzte ki, hogy a gyermekek testét, lelkét, szellemét az életkoruknak megfelelő érzékenységgel óvja a modern élet rohanásaiból eredő károsodástól. Érzékszerveiket, fantáziájukat, akaratukat és ÉN-erejüket úgy ápolja, hogy azok segítsék az iskolaéretté válás folyamatát.

Huzella Tivadar Általános iskola

Huzella Tivadar Általános iskola

Kérem, nézzék velem együtt ezt a képet. Látnak ismerőst, valakit a régi időkből? Ha a válaszuk igen, most egyetlen emberre, egy emlékre gondolnak csupán. Ha tagadólag rázzák a fejüket, ezek az elmosódó vonások csak fények a fényérzékeny papíron. Én mégis azt mondom, a jobb szélen a fiú a kis Kovács Marci a 3. b-ből, és Székely Évi ugyanilyen durcásan szokott nézni, ahogy itt középen a kislány. Gyerekek, pedagógusok, emberek, akik elevenné tették az üres termeket és folyosókat, a kongó épületeket. Az iskola története az ő életük, és az ő történetük egy iskola élete. Évtizedek arcai szólítanak minket a múltból, és e néhány oldalon megkísérlünk a nyomukba szegődni. Sokan sok nyomon indultunk el: Göd helytörténészeinek cikkei, kollégák, hozzátartozók visszaemlékezései és Csáki József tanár úr áldozatos munkája nélkül ez a történet nem íródott volna meg. Köszönet érte!

Németh László Általános iskola

Németh László Általános iskola

A művészetoktatás legfőbb célja a szabadidő igényes eltöltése, ahol a közös szorgalmas munka eredményeként a gyerekek világlátása gazdagodik. A művészeti tevékenységeknek személyiség- és képességfejlesztő hatása van, melynek kiaknázásával műértő, az alkotás folyamatában részt vevő, azok értelmét ismerő gyerekeket nevelünk, akik a mindennapokban el tudják különíteni az értékeset az értéktelentől, a hasznosat a károstól, az igényest az igénytelentől. Akik kiszorítják a életükből és környezetükből a kulturálisan szennyezett légkört és friss levegőt hoznak helyette. Akik szeretik a művészeteket és értik a művész üzenetét. Akik közül később majd néhányan üzennek is.

Piarista Szakiskola

Piarista Szakiskola

A piarista rend alapítója Kalazanci Szent József szerint iskolánk célja, hogy az itt tanuló fiúknak segítsünk megtalálni életük boldogságát: a lehető legjobb kapcsolatba kerülni önmagukkal, környezetükkel, Istennel. Ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy olyan mesterséget találjanak a fiúk, amiben örömünket lelik, és amire büszkék. Ehhez kínáljuk hét szakmánkat, amiben szépet és értékeset alkothatnak. Törekszünk arra, hogy iskolánk egy olyan világ legyen, ahol az emberi kapcsolatoknak, a becsületes munkának, a természet és mások megbecsülésének értéke van. A nálunk tanulható szakmák: kőműves, kőfaragó-műköves-épületszobrász, ács-állványozó, bútorasztalos, szerkezetlakatos, karosszérialakatos, szerszámkészítő. A diákok oktatását és munkáját úgy igyekszünk megszervezni, hogy csoportokban dolgozzanak, annak érdekében, hogy fejlődjön együttműködési képességük.

Sirály Nyelviskola - Göd

Sirály Nyelviskola - Göd

Szeretettel várjuk a kezdő óráinkra azokat, akik most kezdik az ismerkedést az angol nyelvvel, netán újra szeretnék éleszteni elhalványult ismereteiket. Aki régebben már tanult angolul, de jelenleg bizonytalan a tudásában, bátran jöhet a kezdő tanfolyamra, nem fog unatkozni, mindig tudunk újat nyújtani! Ha valaki biztos alapszintű tudással rendelkezik - A2 szint - csatlakozzon a középhaladókhoz. A2-ről B1 szintre fejlesztheti tudását. A B1 szintet hagyományosan pre-intermediate szintnek nevezhetjük. Aki magára illőnek találja a B1 besorolást - természetesen a megfelelés nem lehet 100 % - annak javasolt a nyelvvizsga-előkészítő (intermediate) szintű tanfolyamunk.

Tuti menü